Okrašlovací spolek města Prostějova

Máte doma dárky pro děti či seniory? Předejte je nejpozději zítra!
Publikováno: Tuesday, 16.01. 2018 - 16:54:05
Téma: Okrašlovací spolek

Dárky, které si na vánočním Stromu splněných přání vyhlédla řada Prostějovanů, pomalu plní halu domu předsedkyně Okrašlovacího spolku Prostějov Milady Sokolové. Ta je v příštím týdnu rozveze seniorům a v pátek 22. prosince osobně předá dětem z DD Plumlov.

Mnozí z dárců přidávají nejen dobré dárky, ale i osobní přání. " Vloni touto dobou mi umřela babička, měsíc předtím dědeček. Byli spolu sedmdesát let a mě moc chybí. Proto jsem do balíčku pro jednu babičku řidala i vánoční fotografii naší rodiny," nechala se slyšet jedna z nich, která se netajila dojetím. Další dárkyně podotkla, že pro ni je plnění přání seniorům potěšením a dělá tak již několik let. "Víte, když čtu ta skromná přání, kdy jim udělají radost teplé ponožky, říkám si, že je to to nejmenší, co pro ně můžeme udělat. Vzpomenout si na ně," dodala. Pokud jste ještě svůj dárek neodevzdali, učiňte tak co nejdříve, nejlépe po telefonickém kontaktu. "Není moc času, v příštím týdnu je musím rozvézt," dodala Milada Sokolová s tím, že uvítá i pár dobrovolníků, kteří jí s balíčky pomohou. (ber)

Tento článek si můžete přečíst na webu Okrašlovací spolek města Prostějova

Tento článek najdete na adrese: