Okrašlovací spolek města Prostějova

Okrašlovací spolek slavil a obdarovával
Publikováno: Friday, 03.02. 2017 - 14:08:30
Téma: UNITED-NUKE

V sobotu 17. prosince 2016 v podvečer patřila restaurační část Národního domu v Prostějově Okrašlovacímu spolku města Prostějova a jeho hostům. Mezi nimi byli zástupci Dětského domova Plumlov, primátorka Alena Rašková, radní Milada Galářová a řada partnerů Spolku.

Po úvodním slovu, kterého se ujala předsedkyně spolku Milada Sokolová, následoval krátký program Proměn, které mimo jiné "vystřihly" spolu s Freddiem Mercurym ojedinělou verzi Bohemian Rhapsody. Po vystoupení primátorky Aleny Raškové následovalo předání dárků dětem z plumlovského domova. V rámci akce Strom splněných přání jim je pořídili dárci z Prostějovska. Na samotném večírku dostaly děti od Václava Kopky další dárek, jednadvacet vstupenek do 5D kina. "Tuto akci pořádáme už několik let. Bilancujeme na ní vše, co se nám v uplynulém roce povedlo a poděkujeme všem, kdo nám s akcemi pomáhali, protože bez podporovatelů a sponzorů bychom žádné aktivity nemohli uskutečnit," uvedla Milada Sokolová. Ostatní dárky, které zamíří do domovů důchodců a LDN, bude spolek rozvážet od pondělí a rozdávat těm, kteří si je vysnili. (ber)

Tento článek si můžete přečíst na webu Okrašlovací spolek města Prostějova

Tento článek najdete na adrese: